Wat we doen_

d

ONLINE MARKETING_

j

Social media_

;

strategie

s

campagnes_

Wat doen we_

Onze passie is om samen te bouwen aan jouw bedrijf. Wij geloven erin dat we jouw verhaal kunnen delen op de juiste manier. Persoonlijk, vernieuwend en innovatief. Onze creatives maken altijd de juiste content, met daarbij de focus op het beste resultaat. Mensen bereiken, inspireren én activeren doen we met creatieve concepten, échte verhalen en de juiste tone of voice.

 

Ambitieus, leergierig en innovatief. Dat is SoCo. Wij hebben ambitie: om te groeien, maar ook om bedrijven te laten groeien. Onderscheidend zijn als bedrijf is cruciaal en onmisbaar. Waiting is a losing game. Geen tijd om te wachten, maar tijd om te doen. Wij willen het beste halen uit onszelf en jouw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat écht werkt, ook voor jouw merk of organisatie.

 

Wij begrijpen wat jouw doelgroep interesseert, hoe je opvalt én waarmee je een reactie uitlokt. Door te kruipen in de huid van jouw bedrijf en het gesprek aan te gaan met de juiste doelgroep, weten wij als geen ander welke tools we moeten inzetten. Met toffe campagnes en de juiste kanalen wordt de doelgroep effectief bereikt en de doelstellingen gerealiseerd. Een effectieve mix voor awareness, activatie én bekendheid. Klaar om aan de slag te gaan. Klaar om te connecten.

 

“De samenwerking en communicatie tussen SoCo en QDP is duidelijk en prettig waardoor wij SoCo als een energieke en betrouwbare partner ervaren. Soco zit bovenop onze contentplanning en komt altijd hun afspraken na wat resulteert in een consistente online aanwezigheid van QDP.”

Maick Klaassen Owner QDP

"SocialConnectors helpt ons al meer dan 2 jaar om ons merk via influencer marketing verder en beter in de markt te zetten. Het contact is altijd prettig en vlot en er wordt altijd geleverd.”

Mike - Wijnpaal

‘’Pull Position en SoCo hebben diverse keren samengewerkt aan bloeiende opdrachten en vulden elkaar goed aan! Het resultaat: creatieve content passend bij betreffende klant en doelstellingen. SoCo communiceert duidelijk, komt haar afspraken na en denkt mee vanuit hun visie en kennis.’’

Karin - Pull Position